Lite av varje, tolkningar

Dagens kort | Energier

Den obegränsade kraften i ditt eget medvetande är en vital kraft, vilken rör sig genom universum och planterar dina ödets-fröer.

Det kändes som en vacker början på detta inlägg, som kan stundtals kännas dystert.. Kära läsare, jag hoppas du har det bra denna soliga (i Varberg!) lördag.

Nu stormar det rejält omkring oss och energierna fladdrar runt, och vi behöver alla hitta lugnet inom oss.

Som vanligt letar jag rätt på en kortlek och idag drogs jag till Energy Oracle Cards, det är en kortlek som jag gillar väldigt mycket, men som det var ett tag sedan jag använde.

Enligt beskrivningen av denna kortlek:

Energy Oracle kort är utformade för att avslöja både den nuvarande energin du projekterar och de resultat du sannolikt kommer att locka till dig. Dessa lättanvända kort hjälper dig att förstå vad ditt medvetande skapar, samt avslöja några dolda block som kan fördröja dina framsteg. Den information de ger kommer att inspirera dig, för de kommer från den himmelska budbäraren, vänner från ande området och ditt eget högre jag.

Allt du behöver är tillgängligt för dig, så låt din intuition sväva. Lyssna på de budskap som det ger och ta ditt liv till underbara nya höjder.

Denna kortlek kändes som ett bra val idag!

Jag drog tre kort, och som oftast var det ett fjärde som vill ut…

Korten är fantastiskt vackra på baksidan med sina energi kluster.

Så vad vill de säga idag?

Kort nummer ett:

Tredje chakrat (Solar-plexus) och ärkeängel Chamuel.

Solar-plexus är beläget ovanför naveln och är det känsligaste av våra chakran. Här finns alla våra känslor och här får vi det första intrycket om vad vi tycker om en annan människa. Det är också här som vi bestämmer om vi ska tro på vad andra säger är sant eller inte. Du som läste mitt förra blogg inlägg kan nog förstå innebörden i detta. Ett solar-plexus som befinner sig i balans betyder att du har kontroll över dina känslor och ser inte världen ur en känslomässig synvinkel.

Så vad vill Chamuel oss?

Chamuel  betyder ”Den som söker Gud.”

Ärkeängel Chamuels uppdrag är att bidra till att få fred på jorden. Du kan kalla på honom när du lider av ångest, kämpar i en relation eller har svårt att förlåta någon.

Chamuel hjälper oss att hantera svåra tider och ger oss mod när vi känner sig besegrade och ensamma. Han är ärkeängeln att ringa till om du vill få lugn och ro i alla typer av förhållanden.

Chamuels närvaro är också mycket viktig i en samhällelig skala. Om du vill ena en separering inom samhället, hitta den gemensam grunden och återställa föreningen, är det dags att kalla på ärkeängeln Chamuel.

Denna kombination är vad vi alla behöver idag, få kontroll över våra oroskänslor och tro att allt kommer att lösa sig till det bästa. Vi behöver också ta hand om varandra och framförallt se till att våra äldre och sjuka får det bra. Hjälp dina nästa, så som du själv vill bli hjälpt.

Kort nummer två:

Anknytning eller sitta fast… troligen mer det sistnämnda… vi sitter för mycket fast i saker och ting från förr och behöver nu släppa taget.

I och med att vi blir mindre rörliga och inte kan resa på samma sätt som innan, infinner sig mycket hemmatid.. Varför inte ta tillfället i akt att börja rensa hemma?

För energier gillar inte stagnation, utan behöver få flöda fritt. Så vad kan då passa, om inte en garderobsrensning kanske..? Du hittar bra tips på hur du rensar, i artikeln som du hittar när du klickar >> HÄR.

Genom att vi sitter fast i gamla vanor och framförallt håller fast vid gamla ting, kan inte energierna flöda. Så med andra ord, vi behöver rensa!

Kort nummer tre:

Vila & bygg upp ny styrka

Det är precis som det låter, ta nu tillfället i akt och vila, meditera och finn din inre styrka. Det kan också vara bra att se över dina vanor, kanske någon som behöver brytas så att ny energi kan ta plats?

Du kan också vila från det du brukar göra, och gör något nytt, för att bygga din styrka = kunskap. Genom att lära dig något nytt från böcker eller e-kurser.

Slutligen det sista och fjärde kortet:

STORM Varning!

Det är inte över… än… det kommer att bli värre, men glöm inte: inget ont som inte har något gott med sig!

Förbered dig på att vi är inne i en förändring.. mycket energier svävar runt oss och vi är många som är vilsna.

Vad är det bästa du kan göra när det stormar? Ro? Eller sitta lugnt i båten och låta stormen ta dig dit den vill?

Jag vill nog våga påstå att det är bättre att hålla sig lugn, för stormen kommer att ta dig dit den vill, oavsett om du ror eller inte. Sitt lugnt i båten och var tacksam för allt du har. Lägg ner dina åror, och låt de vila tills stormen har bedarrat. Låt inte stormen göra dig orolig, för du kan inte göra något mer än att hjälpa dina medpassagerare att må så bra som de kan. Ta vara på tiden, och passa på att lära dig något nytt, samt rensa ut hemma.

Snart kommer nya tider, och med de kommer nya energier – gör dig redo för en ljus framtid.

När du har rensat garderoben kan du fylla den med ny energi! Du hittar hållbara plagg till priser du aldrig kommer att se igen  >>  Klicka HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

One thought on “Dagens kort | Energier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.