Attraktionslagen, Lite av varje

Känslan är själens språk

Det största valet du någonsin kommer att göra i ditt liv är valet mellan din sanning och sanningen om andra…

Hur vet du vad som verkligen är din sanning? Genom att lyssna på vad du känner!

Känslor kommer från själen, Guden-i-dig. ?

De flesta av vårt vuxna liv ägnas åt att lära oss att lita på våra känslor eftersom under de flesta av våra uppväxtår, fick vi lära oss att behärska och inte lyssna på dem… Vi fick lära oss att det inte var ”bra” att vara arg, avundsjuk, rädd eller ens upphetsad.

Livet handlade inte om att lära sig att vara, det handlade om att lära sig att inte vara den vi verkligen är…

För många vuxna är utmaningen att komma ihåg vem de verkligen är. Som Neale Donald Walsh säger i boken Samtal med Gud; ”Om du vill veta vad som är sant för dig om något, känn efter genom dina känslor.”

Din känsla är din sanning. Det är exakt hur du känner för en sak, baserat på vad du vet. Dina känslor kanske inte är vad folk kallar den vetenskapliga sanningen. Baserat på vad du vet, till exempel, att solen ”går upp”, även om vetenskapen säger att jorden snurrar runt solen. Om det du vet om en sak är falskt eller ofullständigt kommer du att ha en falsk, ofullständig eller vilseledande känsla. Detta kommer inte att göra det mindre till din sanning. De flesta av oss känner fortfarande att solen går ”upp”, även om vi kanske förstår den vetenskapliga sanningen.

Hur du känner är ett vetande ”hur du uttrycker dessa känslor är hur du”agerar”, hur du får energier i rörelse. Till exempel kan du veta att du älskar en person, men du behöver inte göra något åt ​​det. Du kan veta (känna) att du inte gillar någon, men att du inte behöver agera på din känsla på ett emotionellt sätt. Dvs. du behöver inte börja slå någon bara för att du inte gillar de.

Känslor är de verktyg som Gud/Universum har gett oss för att använda. Lyssna därför till dina känslor. Lyssna noga till dem, ignorera aldrig dem. Även när du tror att dina känslor kan lura dig. Eller allra helst, speciellt när du tror att dina känslor kan lura.

Lyssna på vad de har att säga.

De kommer att berätta vad bara visdomen kan avslöja ?

Hur känner du dig nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.