open book
Attraktionslagen, Lite av varje

En dag med manifestering!

Igår skrev jag om att för ett år sedan ändrades mitt liv, och att jag skulle berätta, samt ge länken idag…

Om du kan din attraktionslag så vet du att allting skapas två gånger… först i ditt huvud och sedan i verkligheten. Men man kan inte sitta passiv och vänta på att det ska hända, utan man behöver ta små steg mot målet för att slutligen nå det!

Redan för tre år sedan började jag skriva på min bok, fast tanken var aldrig att publicera den. Jag ville väl som alla andra ge ut en bok (vem har inte drömt om det..) men att just denna bok skulle publiceras var väl aldrig tanken från början.

Det var min anteckningsbok med insikter jag fick / fått genom kurser jag gått inom attraktionslagen.

Så vad hände då för ett år sedan?

Jag har i många år följt Tony Robbins, Dean Graziosi och Russell Brunson, och anser att alla tre har så mycket att lära mig (många andra med för den delen). För ett år sedan fick jag ett mail från Russell att han tillsammans med Dean och Tony skulle ha en livesändning i två timmar, och jag var bjuden!

KBB

Jag satt som klistrad framför skärmen när sändningen drog igång och jag var ännu mer klistrad när det tog slut… Det var det bästa som hänt i mitt liv! Det de presenterade var KBB, en kurs som förändrar allt i livet! Och även om man inte vill gå kursen är dessa två timma guld värda (och de är gratis!).

Tänk att få lyssna på dessa framgångsrika visionärer och ta del av deras råd, det är guld. När jag i går fick meddelandet att de kör en ny livesändning fanns det bara en sak i mitt huvud, och det var att dela med mig med denna fantastiska nyhet som bara kommer en gång per år!

Hur coolt vore det inte om de kunde röra vid ditt innersta, så att också du får den förändringen i ditt liv som du önskar!

Idag har de öppnat upp registreringen för att vara med på livesändningen (man kan självklart se reprisen, men bara i en vecka..).

Du hittar den >> HÄR, där det även finns mer info om sändningen! Registrera dig idag, så du säkert har en plats (eller får länken till reprisen!). Detta är något du absolut inte vill missa!

Denna sändning och kurs gav mig kunskaper, och pushen jag behövde för att ändra mitt liv. Den gjorde att jag kom till insikt med att renskriva min anteckningsbok och publicera den, den gav mig modet att hålla kurser i våra lokaler i Varberg samt att även göra E-kurs om attraktionslagen. Den ändrade kort och gott mitt liv!

Jag har även fått reda på att de kommer att dela info som aldrig tidigare har delats.. hur coolt är inte det!

Från att ”bara” hjälpa kvinnor att känna sig vackra på utsidan, till att hjälpa de från insidan och ut! Mina insikter har växt enormt, liksom min kunskap.

Så vad hände med manifesteringen idag?

Du som följer mig vet att vi håller på att sälja ut allt ur butiken i Varberg för att den skall stänga. I morse blev jag kontaktad av en journalist som ville göra en intervju om butiksstängningen, och självklart tackade jag Ja! Så i eftermiddags hade vi intervjun som kommer i tidningen om några dagar..

Vad hände? Jag önskade att fler människor vet att butiken stänger, att låta mig få hjälpa de att få vackra, hållbara design kläder till fyndpris och journalisten kom! Samtidigt som min manifestering blev att jag även får ut mitt budskap om min bok och mina kurser i attraktionslagen. Det kallar jag manifestering!

Vad önskar du? Och vad vill du manifestera inom ett år?

Vill du se en stor förändring i ditt liv? Boka dig på livesändningen idag! Den startar den 27 februari och platserna fylls snabbt… jag vill verkligen att du skall få chansen.

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.