Attraktionslagen

Utbrändhet

Vad är utbränd? Gå in i väggen? Utmattningssyndrom?

Kärt barn har många namn… Om det är så kärt, vet jag inte… Men jag vet att det finns, och jag tror mig veta hur jag hamnade där, och jag vet hur jag tog mig därifrån.

Jag hamnade där pga av att jag lät mitt stressiga arbete krypa in på insidan av mig. Jag hade arbetat som designer/inköpare på ett ganska stort företag under nästan sex år, när väggen kröp på mig.

Arbetsklimatet var väldigt tävlingsinriktat, mycket pga chefen som ville ha en trogen och lydig skara anställda. Chefen var väldigt ombytlig och hade inte direkt någon förståelse hur arbetet gick till, så för att inte göra bort sig helt gentemot alla samarbetspartners hamnade man i en snurra av vita lögner… Som snurrade allt fortare… Rädslan knackade på och kröp innanför skalet också, vilket gjorde att självförtroendet var i botten liksom hoppet, tron och kärleken till mig själv.

Ni märker nu hur min historia blir allt svartare, och självklart försvann allt som hette attraktionslagen som jag tidigare levt i (utan att jag visste) helt och hållet! Så den enda utvägen i min svarthet var den berömda väggen… PANG!

Jag small i väggen med buller och bång!

Fattade ju självklart inte först vad som hade hänt, innan en läkare började ställa de rätta frågorna, varpå jag bröt ihop och blev liggande på soffan hemma i 3 månader – storgråtande…

Tuggandes lyckopiller, sömntabletter och andra diverse mediciner lyckades jag skarpa upp smulorna av mig själv och resa mig upp för att börja söka nytt jobb. Jag insåg att jag aldrig kunde gå tillbaka till mitt gamla arbete, för då skulle jag bli liggande igen. Samtidigt hade försäkringskassan satt på blåslampan och jagade alla sjukskrivna tillbaka till jobbet, och jag var livrädd att gå tillbaka.

Efter fyra månader satt jag lätt omtöcknad på min första intervju. Frågan ställdes vad jag gjorde på min fritid, och jag svarade: ”-Ibland går jag ner till havet och funderar på hur det hade varit att leva som en fisk..” Eehhh… det jobbet fick jag inte!

Nästa gick bättre.. – Varför? Jo när jag såg annonsen visste jag att jobbet var mitt, jag bestämde mig helt enkelt att det var mitt och gjorde en ansökan som stack ut ur mängden. (Helt enligt attraktionslagen, som jag fortfarande inte hade fattat)

Dagen jag fick det nya jobbet var det som om alla färger kom tillbaka, det var först då jag insåg att jag hade sett allt i grått under en lång tid. Det var en mycket märklig känsla att helt plötsligt se gröna träd

Så vad kan man lära sig…?

Efter den berömda väggen?

Jo, att ta det lugnt…Lyssna på sin kropp…

Och av allt elände kan faktiskt något gott komma! Man kan lära andra av sina egna erfarenheter!

Nu är det två dagar kvar till Tony Robbins och Dean Graziosi har sin tvåtimmars livesändning, där de kommer att prata om hur man kan lära andra av sina egna erfarenheter… Hur coolt vore det inte om du också kunde lära andra av dina erfarenheter? Sändningen ligger kvar i en vecka, så du behöver inte gå upp mitt i natten för att lyssna. Men jag lovar att du kommer att få ut så mycket fantastiskt av att lyssna på de, och de gör det bara en gång per år!

Du hittar registreringen >> klicka HÄR

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

PP.S. Fortsättning följer i min utbrändhets historia en annan dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.