Lite av varje

Dagens insikt | Lejon

Hur jag fått klä mediala Sveriges Modelejon ?

Ifall du undrar ?…

Själv undrar jag ibland hur jag hamnade där jag är.

Jag har hela mitt liv varit en sökare, och en ”förbättrare”.. dvs. jag har aldrig accepterat att saker är som de är, utan måste alltid ställa mig frågan varför och hitta en lösning till förbättring.

I mitt sökande har jag kommit i kontakt med allt från meditationer, feng shui, yoga, shamaner, tarot m.m….

Flera i min släkt (läs mina mostrar och mamma) har varit klarseende och sett både det ena, och det andra, vilket gjorde mig livrädd att se… Jag såg när jag var liten, men stängde av i tonåren.. Ändå fortsatte jag att söka…

För lite mer än tio år sedan träffade jag mediet Pehr. Jag var hos en kund i Strängnäs och Pehr skulle hålla storseans där. Min kund frågade om jag ville stanna kvar och delta på storseansen men jag tackade nej, eftersom jag skulle sova på en gammal herrgård i Katrineholm på natten (så jag vågade helt enkelt inte). Istället gav hon mig en privatsittning av Pehr där han fick träffsäker kontakt med min pappa.

Ett år senare träffade jag Pehr på Formex mässan där han svepte in i montern och gjorde stort avtryck på både mig och mina kunder.

Åren gick och när tillfälle gavs beslöt jag att delta som utställare på tidningen Näras kryssning. Genom min fina vän Ewa hade tidningen Nära kommit mig allt närmre, så när den tokiga tanken kom att sälja kläder på kryssningen, var Ewa inte sen att heja på mig!

Väl på kryssningen korsades mina och Pehrs vägar igen, och på natten drömde jag fram nya kläder till honom, som jag sedan lät tillverka.

För mig var och är Pehr en pirat! Eller vad tycker du?

Jag har hela tiden fått lägga band på mina andliga kreationer, men i och med att fler och fler medium upptäckte mig (eller universum skickade dem till mig), så har det smugit sig in mer magi i plaggen.

Jag har klätt många, och fler återstår! ?

Fina mediala Vivi har många plagg i sin garderob från mig. Här ovan har hon en festlig topp (Neela) och ett par supersköna byxor (Talia). Vivi var så tapper när vi fotade henne en hel dag! Så fin på bild (och ännu finare i verkligheten!). Under fotograferingen utbrast Vivi, du gör så sköna kläder för oss kvinnor! Den komplimangen tackar man för ?

Den grekiska gudinnan Helena-Magdalena, som har så mycket att dela med sig både medialt, som astrolog och via attraktionslagen, hade jag förmånen att få klä på till sitt bröllop! Dock inte klänningen ovan (DAFFY), den är förresten en av våra absoluta storsäljare!

Magiska vännen Ewa har genom året klätt sig ofta och mycket i min design. Hon är alltid glad och vacker! Här har hon den magiska toppen Ilona och de sköna haremsbyxorna Ilse. Hon har dessutom en magisk kortlek som du hittar >> HÄR.

Fantastiska Britt-Marie, ett kapitel för sig… Första gången vi träffades var på ett event i Stockholm. Vi drack kaffe ihop och småpratade för att sedan hänga som Facebook kompisar utan att egentligen veta vad den andra gjorde. Så ville ödet att vi skulle ses IRL efter några år, och döm om vår förvåning att Britt-Marie hade hela garderoben full med min design utan att veta att det var jag som hade gjort den! Nu vet hon ?. Britt-Marie är medial och arbetar främst som Resanterapeut. En resa med Britt-Marie är den bästa resan man kan göra!

Jag är så glad och tacksam för dessa underbara människor som klär sig i min design, och nu har du möjlighet att göra det med! Svensk design tillverkad i Europa, nu till Kina priser..!

Magiska Dagmar som även finns i beige och vitt!

Just nu har vi 70% rabatt på massor av magiska kläder och du är välkommen att få ett hållbart designat plagg till fantastiska priser!

Välkommen in och gör ditt livs bästa fynd. Du hittar shoppen >> HÄR.

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.