Lite av varje, tolkningar

Dagens kort | fredag 20/3

Hej, kära du ?

Jag skriver dagens blogginlägg med ett hopp om att vi alla snart kan se ljuset i tunneln. Det drar ihop sig och stormar allt mer omkring oss…

Jag har varit i kontakt med vänner både i Frankrike och Spanien som sitter i karantän i sina hem, och det hela känns väldigt olustigt. Att inte få lov att att gå ut i sällskap, utan vara tvungen att gå själv, för annars får man böter… Vi får verkligen hoppas att det inte blir så här hemma i Sverige..

Så jag drog lite kort idag.

Kortleken som ville vara med är en favorit: Energy Oracle Cards.

Och som vanligt drog jag tre kort, och ett fjärde…

När jag vände på korten, kändes det viktigt att dra ett femte kort. Detta för att kunna befästa kort nummer 2 – se förklaring nedan ⬇️

Så, hur lyder tolkningen?

Kort nummer ett: Ångest…

Jag tror vi är många som känner den… denna ovisshet och detta överflöd av negativ information från massmedia. Släpp din ångest och sluta oroa dig över det som du själv inte kan påverka.. Ta en paus från nyheterna och sociala medier – välj en tidpunkt varje dag när du får lov att titta på de, men snälla stäng av resten av dagen. ?

Kort nummer två: Obeslutsamhet…

Vi står vid ett vägskäl och har svårt att bestämma oss. Vad skall vi tro på? Åt vilket håll skall vi gå? Oron och ovissheten ligger som ett moln och det känns som det inte spelar så stor roll hur vi än gör… Vi kan heller inte gå rakt fram, för där står ett träd i vägen! Så vad ska vi välja? (därför drog jag ett extra kort!)

Kort nummer tre: Bry sig om…

Välj nu att ta vara på varandra, det största är kärleken ?! Välj kärlek till din nästa och till dig själv. Ta dig tid att bry dig om din familj, dina vänner och de som mest behöver oss. (Tänk vad mycket nya liv som kommer om nio månader.. ?) Vi behöver alla kärlek, så slösa rikligt nu!

Kort nummer fyra: Trädgården med grinden…

Vi står i vår trädgård nu, eller sitter i våra hem i karantän både frivilligt och ofrivilligt. Det finns en grind till världen utanför och vi vet alla att den finns, men vi behöver känna vår tacksamhet för vår egen trädgård och kanske inte gå ut i den yttre världen utan snarare gå in i oss själva – i den inre världen. Vi har alla nyckeln dit, vi behöver bara låsa upp (genom meditation) och se allt det vackra som finns på insidan. Ta tiden du har i hemmets lugna vrå och passa på att lära dig något om dig själv. ?

Slutligen kort nummer fem: Dörren till din lycka…

Som jag skrivit så många gånger: inget ont som inte har något gott med sig ?. Vi går alla mot en ljusare framtid, även om allt känns mörkt just nu. Förlita dig på att dörren till din lyckliga trädgård snart är öppen! Ta det lugnt nu i stormens öga och känn att denna vackra trädgård ligger inom räckhåll!

Konklusion idag:

  • Släpp oron, andas och ta det lugnt
  • Tro inte på allt, sålla informationen
  • Bry dig om dina medmänniskor
  • Utveckla ditt inre – lär dig något
  • Håll ut – det kommer bli bra

 

Vill du lära dig hitta lyckan på 30 dagar är du välkommen på min e-kurs DU2.0

Du hittar mer information >> HÄR

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

Du hittar hållbara plagg till priser du aldrig kommer att se igen  >>  Klicka HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

P.S. (För dig som läste mitt inlägg om min mamma häromdagen kan jag meddela att jag nu ÄNTLIGEN får lov att träffa henne! Man har ändrat sig och jag får träffa henne på utsidan av boendet! Jag är så fantastiskt glad och tacksam för detta! ?) D.S.

2 thoughts on “Dagens kort | fredag 20/3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.