Lite av varje, tolkningar

Dagens Kort | Bron..

Universums budskap äro outgrundliga…

Fantastiska vill jag säga ?

Häromdagen drog jag tre kort, som tillslut blev fem kort.. Igår när jag skrev dagens blogginlägg kände jag att dessa kort inte var rätt, varpå jag gjorde ett annat inlägg.

Idag pockar uppmärksamheten att den läggning jag gjorde i torsdags behöver komma ut… så här är den!

Korten jag använde var en favorit: Energy Oracle Cards:

Man känner verkligen kraften i de, och i dess budskap! Du hittar mer info om korten >> klicka HÄR

Korten jag drog var dessa fem:

Första kortet: Världen

Så som vi känner till den idag, kommer den aldrig mer att bli… Det är hög tid att se vad som sker i länder runt omkring oss, ja i hela världen! Med tillgång till internet och telefon kan vi komma i kontakt med hela jorden och lära oss av allt och alla. Kontakta dina nära och kära i andra länder och ta reda på hur de har det, hur ser det ut för dem. Om du har företag, tänk mer globalt inte bara Sverige. Vi befinner oss nu i en tid där vi alla är en, en med alla på hela jorden. Vi kan nå alla bara vi tillåter det hända. Lyft bara blicken lite till och SE världen.

Andra kortet: Den tänkande mannen

Vem är han? Den tänkande mannen håller information i sin hand och han tänker utifrån sina perspektiv, men samtidigt vrider han på det och tänker från ett annat perspektiv. För att se världen med all information kan vi behöva hjälp av den tänkande mannen som samlar informationen åt oss. Men, se upp med vem som är din tänkande man.. Känn efter att det är rätt för Dig! Vi kan alla ha våra olika tänkande män och kvinnor, det som är rätt för mig, kan vara fel för dig ?

Den allra första jag fick till mig är Michael från Wake up globe. Han har berättat oerhört mycket under de senaste två åren på sin Youtube kanal, och nu ökar informationsflödet dagligen. Om Michael är den tänkande mannen i ditt liv, får du själv avgöra. Är du nöjd med den sanningen du upplever ska du inte gräva mer, men om du känner att det finns något annat än det som ögat ser, kan jag rekommendera Michaels visdom och hans Youtube kanal. Du hittar den genom att >> klicka HÄR.

Det finns självklart fler tänkande män (och kvinnor) på nätet som även är Michaels källor. Du hittar massor, bara du börjar leta.

Tredje kortet: Tempel stigen

Vi går mot visdom och är nu påväg mot våra själars uppvaknade. Ljuset kommer igen och vi kan alla inom en kort tid känna den inom oss. (Prova att blunda och säg ” Jag är ljuset, jag är i ljuset” och se vad som händer inom dig.) Vi leds alla på denna magiska stig just nu och vi behöver inte vara rädda. Ditt högsta jag är nu påväg att ta form inom dig och magiska ting kommer att ske utmed din väg på stigen mot ditt inre tempel.

Fjärde kortet: Styrkans ängel

Våga lita på din intuition, dina inre styrkor! Ditt inre lejon vill komma ut och det är dags att ryta till, om ingen hör din röst… Våga fatta egna beslut och stå på dig! Känn att styrkans ängel finns med dig och inom dig, våga låta din röst bli hörd och fyll på förrådet med självkänsla. Du VET vad som är bäst för dig..!

Femte kortet: Dörren till Lycka

Se gårdagens inlägg om detta kort:

Som jag skrivit så många gånger: inget ont som inte har något gott med sig ?. Vi går alla mot en ljusare framtid, även om allt känns mörkt just nu. Förlita dig på att dörren till din lyckliga trädgård snart är öppen! Ta det lugnt nu i stormens öga och känn att denna vackra trädgård ligger inom räckhåll!

Fem starka kort med en gemensam konklusion:

  1. Se världen och lyssna till hur andra har det
  2. Hitta nya källor som du vågar TRO på
  3. Låt dig ledsagas på stigen mot templet
  4. Lita på din inre styrka
  5. Se ljuset – DU ÄR LJUSET ?- Känn ljuset inom dig ?

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

 

 

 

 

One thought on “Dagens Kort | Bron..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.