Lite av varje

Sanningen?

Inge kan väl undgå att något märkligt händer… Att något liksom ligger i luften och vi vet inte vad…

1992 var det året som jag ”vaknade” upp..

Vadå vakna upp? Från vad?

Jag hade hela mitt liv ifrågasatt allt, varför lär vi det vi lär oss i skolan (Varför är det viktigt att veta vilket år Gustav den 2 stupade i Lützen?)? Varför gör vi på visst vis? Vem bestämmer, och varför? Vem har skrivit bibeln och varför har vi olika religioner? Vad är sant? Och varför måste jag tro på samma som du?

Jag vet jag hade vilda diskussioner under min uppväxt med min mamma, som envisades med att jag skulle tro på Guden i Bibeln, annars skulle jag inte komma till himlen. Och mitt vanliga frågvisa jag undrade var alla hedningar var – är de i helvetet då?

Man kan skratta åt det när man ser tillbaka på det, men sanningen är ju den att vi ännu inte vet var vi hamnar, eller hur. Ingen VET vi kan bara välja vad vi vill TRO.

Vi talar om för alla om vår kunskap och försöker övertyga andra att de skall VETA det vi VET, men du kan inte VETA om du inte har upplevt det… Du kan bara välja att TRO på det, och just nu …. översvämmas vi med information … som vi inte vet om vi skall TRO på eller inte!

Just nu verkar det som om alla algoritmer har släppt, både på Google, Youtube och Facebook. De som var avstängda pga obekväm kunskap, får helt plötsligt ta plats i salongerna igen och mycket, mycket, MYCKET information finns att hämta på nätet.

Vad händer när vi kan hämta all information vi vill? När ingen annan bestämmer vad som är vår sanning eller lögn?

Allt vänds upp och ner!

Gör dig beredd på att ingenting blir som det var… vi är på väg in i en ny tid och allt kommer att ändras… Inte till det sämre! (För det finns inget ont som inte har något gott med sig.)

Det är en svindlande tanke att vi får vara med om denna häftiga resa, och att vi får se dimridån lätta och se sanningen! För visst har vi längtat efter den!

Vad var det som hände 1992? Jag befann mig i Indien, på en Camp med 300 andra familjer. Vi bodde i ett svensk/norsk/engelsk community som sköttes på samma sätt som en stat. Där och då insåg jag att allt är Bara en illusion… Vi luras av nyheter, negativa sådana, för att vi skall oroa oss och diskutera med våra grannar, när det händer något annat samtidigt.. Det blev liksom så uppenbart när vi var så få människor och det slog mig att det är så våra samhällen fungerar… Vi hinner aldrig reagera på det som verkligen händer, för vi är fullt sysselsatta att oroa oss över något annat… Känner du igen det? När vi väl inser detta, har vi ”vaknat”.

Så vad är det jag alltid skriver?

  • Oroa dig inte! För det enda som händer är att du mår dåligt.
  • Välj DIN sanning, det som är rätt för dig VET du! (Det känns i magen.)
  • Ifrågasätt sådant som du inte förstår… finns det en annan agenda? Är det rimligt…
  • Lär dig använda din intuition (dvs. lyssna till ditt hjärta/mage)
  • Kom ihåg: Kärleken övervinner ALLT!

Om du känner dig redo att hitta en ny sanning finns det massor av information om du börjar söka på Q…

Varför delar jag inte min sanning? Den kanske inte är din…

Du behöver hitta din egen sanning ?och det är hög tid att göra det nu!

Men vad du än gör: OROA dig inte! Allt kommer att lösa sig… Ta det lugnt ?

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

 

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

Du hittar hållbara plagg till priser du aldrig kommer att se igen  >>  Klicka HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

 

7 thoughts on “Sanningen?

  1. Jo har känt ett bra tag att något är på gång men som sagt jag vet inte vad, men det känns bra en bra känsla, jag tror att det händer nu och kommer att visa sig fullt ut snart, det har känts mer när coronaviruset kom på tal.

    1. Hej Mikael, Tack för din kommentar. Vi väljer alla vad vi vill tro, ingen VET ännu… 😉

  2. Hej Gunilla! Vad roligt att vi träffas här.?Jag har också ifrågasatt och undrar över ditten och datten. Läst mycket och nu finns ju hur mycket som helst att undersöka. Kram på Dej kära kusin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.