Lite av varje

Schumanns Resonans | Hur påverkas vi?

Bild från Nasa

Vad vet du om Schumanns Resonans?

Frekvensen som jorden ”andas” på är 7,83 Hz. Det är också samma frekvens som vi människor är på, när vi är i harmoni. När vi inte är synkade med jorden känner vi oss oroliga, har svårt att sova, mår dåligt osv.

Utdrag med google översättning från Dr. Joe Dispenzas blogg:

Så långt tillbaka som vi vet har jordens elektromagnetiska fält skyddat alla levande saker med denna naturliga frekvenspulsering på 7,83 Hz. Du kan tänka på detta som jordens hjärtslag. De gamla indiska Rishierna hänvisade till detta som OHM, eller inkarnationen av rent ljud. Oavsett om det är slumpmässigt eller inte, är frekvensen av 7,83 Hz också en mycket kraftfull frekvens som används vid hjärnvågspärrning eftersom den är förknippad med låga nivåer av alfa och det övre intervallet för teta-hjärnvåg status. Denna frekvens har också förknippats med höga nivåer av hypnotiserbarhet, meditation och ökade HGH-nivåer (humant tillväxthormon), förutom ökade cerebrala blodflödes-nivåer medan denna frekvens stimuleras.

Det verkar då som om vårt nervsystem kan påverkas av jordens elektromagnetiska fält. Det är kanske därför att det i naturen alltid har varit så återställande och helande. Att koppla från en typisk stadsinställning genom att minska vår exponering för folkmassor, trafik, arbete och rutinliv – och istället för att komma ut i naturliga omgivningar – kan bromsa hjärnvågorna från de aggressiva, vaksamma, oroliga och otåliga tillstånden som ses i högre intervall av beta-hjärnvågor till mer återställande alfa-vågor.

Den 31 januari 2017, för första gången i inspelad historia, nådde Schumann-resonansen frekvenser av 36+ Hz. Det ansågs vara en anomali när 2014 denna frekvens steg från sina vanliga 7,83 Hz till någonstans i 15-25 Hz nivåer – så ett hopp från 7,83 Hz till 36+ Hz är en stor sak. Det är mer än en femfaldig ökning av resonansfrekvensnivåer. Vad betyder detta för oss som invånare i Moder Jord? Enligt neurovetenskap är frekvensinspelningar av 36+ Hz i den mänskliga hjärnan mer associerade med ett stressat nervsystem än ett avslappnat och friskt.

Man har länge misstänkt att människans medvetande kan påverka jordens magnetfält och skapa störningar i den (och vice versa), särskilt under ögonblick med hög ångest, spänning och passion. Om du inte är medveten om att vi lever i en tid med hög ångest, spänning och passion, är du förmodligen inte medveten. Förutom de mycket laddade politiska, sociala, ekonomiska och personliga miljöerna i vår nuvarande tid, har många människor också känt att tiden påskyndas. Detta kan förklara den intensiva störning de flesta av oss känner vid denna tidpunkt i historien. Kan den drastiska ökningen i frekvens ha något att göra med detta?

Som vi vet från vetenskapen, desto högre frekvens, desto mer diversifierad information har dessa frekvenser. Eftersom vi är organiska varelser gjorda av materia och mottagliga för elektromagnetiska fält, och eftersom våra liv är oskiljaktiga från jorden, skulle inte jorden också öka vår frekvens om jordfrekvensen stiger?

Varför vill jag dela detta med dig idag?

Den 6:e december 2019 pikade frekvensen med 158 Hz, och den har fortsatt att pika gång på gång under de senaste ÅREN…

Idag ser bilden ut såhär:

 

För att läsa bilden behöver du förstå att när frekvensen är grön är den normal, när den börjar pika i vitt har den ökat kraftigt. Längst upp ser du datum. Bilden uppdateras varannan timme från en rymdstation i Ryssland. Du hittar den >> HÄR

Hur har du känt dig de senaste dagarna? 

Det finns mycket intressant information att inhämta på nätet om man vill gå djupare i ämnet, dock är det mesta på engelska.

Det är viktigt att vi inte känner oss rädda, för rädslan ökar frekvensen på jorden.

Vi behöver finna vårt inre lugn. 

Just nu får du min bok (till specialpris), som lär dig mer om tacksamhet + 3 meditationer som övar upp ditt lugn och din tacksamhet. Du hittar den här: https://attraktionslagentack.se/handbok

För att hitta ditt inre lugn är det bra att meditera.

Denna meditation kan du använda som innehåller jordens 7,83 Hz frekvens :

 


Tillsammans bygger vi en medmänsklig hållbar framtid 💖.

Tack för att du har läst mina insikter idag, fler följer!

Gunilla

den problemlösande och kreativa designern/företagaren på DesignWerket

 

5 thoughts on “Schumanns Resonans | Hur påverkas vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.