Lite av varje, tolkningar

Dagens Kort | Sökandet

Vi söker alla något, en del tröst, trygghet och andra sanning…

Kära läsare, idag tog jag åter igen fram kortleken Gaia (som jag gillar mer och mer.. )

Ut föll ett kort, och det kändes som att det var bara detta kortet som ville förmedla sin visdom idag.

Kortet som kom ut är sökandet…

Vi är fler och fler som söker, jag vill säga att ALLA just nu söker efter något.

Vi känner oss alla vilsna, förvirrade och troligen de flesta väldigt ensamma…

Vad är det vi söker?

De flesta söker trygghet och tillhörighet, andra söker sanning. Oavsett vad vi söker känner sig de flesta ensamma i sitt sökande.

Oavsett vad du söker behöver du först förstå att det du söker finns inom dig…  Det är du som har tryggheten och sanningen. Du behöver hitta dig själv och din kärlek till dig själv. Du behöver inte vara rädd, för det finns ingenting att vara rädd för.

Ta dig tid att vara ute i naturen och hitta ditt inre lugn, och framförallt din inre kärlek. För känner du kärleken kan du inte vara rädd.. Söker du sanningen, vet du när du har den, för då känns det rätt i magen. (och nu rimmade jag. ?)

Avslutningsvis idag vill jag dela med mig av ett inlägg från Facebook som jag gjorde igår: Jag delar det här nedan för dig som är intresserad av mig.

Rapport 2020 (eller 1940?).
Har besökt lilla mamma, eller rättare sagt stått 10 meter utanför hennes fönster (som självklart var stängt) och pratat med henne i telefon. Försökt vinka till henne, men stod i motljus så hon såg endast siluetten.

Hon undrar vad det är som händer???
Varför har man släppt ut Hitler igen?? Är det 1940?
Varför får hon inte träffa sin familj?
Hur länge ska det ta innan vi får träffas?

Frågorna haglade och det var inte lätt att svara på de..
-Nej mamma det är inget krig. Det är ett virus, och nej jag är inte sjuk och jag känner ingen som har varit/är sjuk. Jag vet inte hur länge detta skall pågå.. Jag kan inte göra något för att vi ska träffas.

Jobbar du i motståndsrörelsen? För det gjorde hela vår familj..
-Nej det finns ingen motstånds rörelse. (Eller gör det?) (Lilla mor flydde från Norge till Sverige under WW2 och har smärtsamma minnen från den tiden.)

Hur kan Hitler ha fått med sig 90% av befolkningen frågar hon… Vad svarar man på det?

Tror du vår telefon är avlyssnad fråga hon… Ja mamma jag tror det.
Då kan dritsäckarna (skitsäckarna) ha det! Säger hon varpå hon gapskrattar.
Så härligt att höra henne skratta! ?

Desto längre tiden går, desto svårare har jag att förstå varför man har omyndigförklarat alla på äldreboendena.
Varför är det viktigt att en 98åring skall hållas avskärmad från viruset?
Något skall hon dö av och att få spendera sin sista tid med sina anhöriga är väl ändå viktigare än att sitta instängd, förvirrad på sitt eget rum?

Personalen gör ett fantastiskt arbete, men för att avskärma mamma från viruset borde de också vara inlåsta på boendet.

Om jag hade arbetat där hade jag träffat lilla mor, fått åka hem, gå och handla, åka till Ullared (!) och sedan åka tillbaka och träffa henne för att jag arbetade där.
Men som hennes dotter kan jag inte ens sätta mig själv i karantän i 14 dagar för att få träffa henne…

Som anhörig ses man som smittbärare, det är lite som under kriget att man har fått en judestjärna på sig..

Detta mina vänner är HEEEELT sjukt!

Jag vet att ni är många som inte håller med mig, men nu är jag så trött på detta att jag måste få pysa ut lite.

Jag började bråka om detta redan när FHI gick ut med rekommendationer men fick så mycket skit för att jag inte var rädd om min mamma… Min strid är inte enbart för henne, det är för alla som är äldre och nu sitter som fångar i sina egna hem. Men det är inte många som bryr sig… och det gör mig så ledsen att man litar mer på vad MSM och FHI säger än sin egen logik… Att inte människor själva kan sätta sig in i någons annan situation. Att tänka sig in i att det är de som ligger i sängen döende och får äntligen efter flera månader se sina anhöriga i skyddskläder med ansiktsmask!?

Vakna upp och opponera, detta är inte ok!

Hitler fick med sig medborgarna som får… och vi har fördömt hur korkade de var som inte såg vad som hände. Nu upplever vi samma sak och försvarar oss med att staten vet bäst. Ingen vill ta ansvar över sitt eget liv, utan man lägger allt på staten.

Tack för att du läser mina insikter ?

Detta blir troligen mitt sista här på tarotguiderna, så vill du hänga med vad jag skriver i fortsättningen är du välkommen att följa med på min FBsida: som du hittar när du klickar >> HÄR

Med Kärlek ?,

Gunilla

6 thoughts on “Dagens Kort | Sökandet

  1. Åh, lilla mamman♥️♥️♥️ Svåra tankegångar detta och jag kan inte ta ställning men jag ser och förstår vad du skriver. Mina tankar går till oss alla, för alla sitter vi i samna båt på ett eller annat vis och jag ber att vi alla ska få förenas fysiskt med våra älskade nära och kära snart, trygga och välbehållna?♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.