verklighet
Insikter, tolkningar

Ny verklighet?

Man talar om det nya normala… när det kanske snarare är en ny verklighet?

Vad är verkligheten?

Det är det vi upplever omkring oss, och jag vill hävda bestämt, att du själv påverkar den genom dina tankar och känslor.

Så hur kan man då påstå att något är det nya normala? Att vi ska välja se vår verklighet som en sjuk värld där ett osynligt virus skrämmer livet ur oss?

Vill du att din verklighet ska se ut så?

Eller vill du att din nya verklighet är frisk, ljus och lycklig?

Du hittar mina bästa råd för att släppa in ljuset inom dig >> HÄR!

I den värld som rullas ut framför våra ögon nu vill man att vi isolerar oss, möts med 2 meters mellanrum och är livrädda för varandra. För vi kan ju bli smittade!

När vår verklighet byggs på rädsla, tas vår logik, förnuft och insikt-skapande ifrån oss. Vi ger bort det, och förlitar oss helt på vad massmedia pumpar ut till oss.

Har du ställt dig frågan varför man pratar om smittade… inte sjuka?

Har du ställt dig frågan varför ingen blir frisk? I andra länder blir man frisk men i Sverige fortsätter vi att vara smittade…

Antalet växer för varje dag med smittade… som aldrig blir friska…

Har du också någon i bekantskapskretsen som testats negativt och sedan fått testa om sig, så att det blev positivt?

Denna verklighet vill jag inte ha som mitt nya normala, inte ens som mitt gamla normala. Det finns inget normalt över detta allas. Det finns bara en rädsla som man skickar ut över alla människor och det är inte okej.

Vi behöver släppa rädslan och få tillbaka vårt förnuft. Sen kan vi prata om vad som är normalt eller inte.

I mitt normala dansar älvorna fritt, de skrattar och dansar på ängen. Änglarna finns runtomkring oss! Eller som jag skrev häromdagen:

När slutade vi tro på tomten? Finns han verkligen inte? Är vi säkra på att han inte finns? 

Min dotter mailar med tomten… Hon är snart 13 år och tror fortfarande på tomten. När har man hjärta att krossa den tron? Aldrig vill jag säga… För bara man inte tror själv, så betyder det ju inte att man ska krossa andras drömmar, eller?

Vill du ge julmagi till dina barn hittar du tomtens hemsida här: https://julnissen.se/onskelista

Hur är det då med magin? Finns den?

Självklart finns den, eller?

Det handlar om att tro, att tro på det du vill ska finnas i ditt liv! För du skapar din egen verklighet!

Du hittar många magiska ting här i shoppen, för vi tror att vi alla behöver sätta lite magi i vardagen 🧚‍♀️. Nu mer än någonsin!

Så hur ser den närmaste framtiden ut?

Finns det utrymme att skapa en ny framtid?

Jag har fått tag i en ny kortlek som blivit en favorit! Angel Wisdom Tarot.

Idag valde jag att dra 5 kort, och följande kom ut:

Kort nummer ett: Stå upp för dina åsikter! Väx i ditt självförtroende. Utmana maktutövarna, men var lite smart och välj dina bataljer med vishet. Stå på dig och var inte rädd!

Kort nummer två: Drömmaren… En ny start. Lita på dig själv. Du VET när något är sant för det känns rätt i magen. Lämna dina rädslor och lita på din intuition.

Kort nummer tre: Motivation, Inspirerande, Ambitiös och Skådespeleri. Det är dags att ta ledarrollen och gå ut i spotlighten. Tala så du hörs och se till helheten. Förmedla din visdom och släpp din känslosamhet för kritik. Alla är inte redo att höra din sanning, och förlåt de som inte tycker som du.

Kort nummer fyra: Det är nu dags att släppa taget på vår negativa fokusering. Stäng av nyheterna! Förlåt de som inte tror som du och förlåt massmedia som vill ge dig en annan verklighet. Allting sker av en orsak, så leta efter de dolda budskapen som ger dig en större bild.

Kort nummer fem: Kejsarinnan. Hon sitter tryggt på sin tron med en enhörning i famnen. Det är dags att kliva ur dvalan och sätta igång projekten du har drömt om. Allt du tar dig för nu kommer att lyckas, för du skapar nu ditt nya normala, dvs. ett liv i överflöd, sanning och rikedom. Rikedom behöver inte betyda pengar, utan det är den rikedomen du så länge har letat efter. Gör något med intentionen att hjälpa andra, och då framförallt de som vill ha din hjälp.

Bara du vågar berätta vem du är och varför, kommer allt att bli en ny fantastisk verklighet!

Lev idag! 💖 I morgon kan det vara för sent…

Psst! Gillar du att sy? Just nu kan du vara med i min tävling med 20 meter exklusivt tyg som pris! Anmäl dig >> https://walwet.se/sytips (du får även mina bästa sytips! Gratis såklart!)

Det var allt för idag mina vänner…

Tack för att du har läst mina insikter idag, fler följer!

Gunilla

den problemlösande och kreativa designern/företagaren på DesignWerket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.