attrahera
Attraktionslagen

Attrahera eller flow?

Inom attraktionslagen talar man om att attrahera, eller leva i flödet… Vad är det?

Att attrahera, det är som att vara en magnet – man drar till sig allt… både på gott och ont 😅. Du drar till dig både det du vill ha och det du inte vill ha…

Så hur gör man? Är det något speciellt knep?

Jag minns första gången jag såg ”the Secret”. Det viskades hela tiden i filmen om ”the Secret”, do you know ”the Secret”… Herre Gud! Säg vad det är!!!

Alla olika ”lärare” gav en liten ljusglimt, men ingen sa rent ut: – Detta ska du göra!

Filmen byggde upp en spänning och en längtan efter att få reda på vad hemligheten var…

Hur skulle jag hitta hemligheten?

Självklart köpte jag boken, och självklart började jag kolla upp de som hade medverkat i filmen.

Först hamnade jag på ett event i Stockholm, där Mike Dooley höll föredrag. Med pennan i högsta hugg antecknade jag febrilt och fann mig själv på en webbkurs en vecka senare.

I rasande takt studerade jag den ena efter den andra. Läste böcker och gick på den ena kursen efter den andra. Slutligen var jag så trött på detta letande och kom till insikten att man krånglar hela tiden till allt… bara för att tjäna pengar! 😵

Det är egentligen väldigt enkelt. Hemligheten är ingen hemlighet, det gäller bara att ta ansvar över sitt eget liv, dvs. ta ansvar över sina egna tankar. punkt!

-Men snälla, jag vet inte hur jag gör..! Jo, du vet precis vad du ska göra… Ta kontrollen över dig själv, över ditt liv och dina tankar. Framförallt över dina tankar… för det är med dina tankar som du attraherar.

Attrahera som en magnet!

Okej, vi går tillbaka till magneten…

Tänk nu att dina tankar är som magneter. Allt du tänker (skapar) drar du till dig.

Många har nu i 12 månader använt sina tankar och målat upp en framtid, en framtid med en tro på att det värsta kommer att hända = levt livet i en ständig rädsla…

När vi lever våra liv med vårt fokus på något som vi TROR ska hända, är det superviktigt att det vi TROR ska hända är något bra = något vi vill ha!

Massmedia håller på att sätta skräck i oss och vill få oss att TRO att något hemskt ska hända, detta sänker våra vibrationer och vår magnetism. Dvs. vi skapar inte något positivt, utan vi skapar något negativt med vår TRO = magnetism.

Det är i tider som dessa som vi verkligen får sätta vår attraktionskraft på ett riktigt styrkeprov!

Motstå negativiteter!

Så, hur gör man?

När du bombas med negativiteter runt omkring dig gäller det att inte dra det till dig, utan putta ifrån dig, som om du var av samma pol (du vet den där magnetiska)…

Det absolut enklaste är att du är TACKSAM!

TACKSAM FÖR ALLT!

Allt från det lilla, lilla som dina tår, dina tårar, dina ögon, din näsa, din mun osv. När du känner tacksamhet kan du inte vara rädd eller negativ.

Lev i nuet!

För du VET inte vad som kommer att hända i morgon. Du bara TROR… Tänk om det inte händer… Då har du gått och mått dåligt i onödan…eller hur? Tro på en ljus framtid samtidigt som du fångar dagen och är tacksam för allt du har idag.

Sluta hoppas (hoppas är en känsla som ger fjärilar i magen, energierna vet inte vart de ska..), sluta tro att det värsta kan hända och börja TRO på en positiv framtid.

När du är tacksam och lever i nuet, då är du i flödet och allt du tänker du vill ha – Grattis, det får du!


Du hittar fler nyttiga övningar i min lilla handbok: Attraktionslagen-Tack!

Det var allt för idag mina vänner…

Tillsammans bygger vi en medmänsklig hållbar framtid 💖.

Tack för att du har läst mina insikter idag, fler följer!

Gunilla

den problemlösande och kreativa designern/företagaren på DesignWerket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.