Attraktionslagen, tolkningar

Dagens kort | Insikt

En ny dag med nya möjligheter! Eller?

Självklart har varje ny dag en ny möjlighet!

Idag hittade jag en annan kortlek som arbetar dels med guider och dels med attraktionslagen, vilket jag tycker känns extra spännande!

Gabrielle Bernstein har gett ut denna kortlek någon månad efter hon släppte sin bok: Super Attractor och kortleken heter också Super Attractor.

Vem är Gabby? Hon är en amerikansk tjej som levde ett glamoröst liv i New York och hittade sig själv i botten av en spritflaska. Hennes resa från alkoholmissbruket ledde henne genom attraktionslagen via en kurs i mirakler för att så småningom själv bli en guru och lära ut attraktionslagen till sina Spirit junkies. Hon gör sin attraktionslagen mer spirituell än andra amerikanska ”gurus”, det är därför jag har fastnat för hennes nya kortlek!

Nåväl, nog om det – vilka kort fick jag fram????

Som vanligt ställer jag en fråga och dra tre kort!

Frågan var; hur kan vi attrahera mer?

Och när jag vände på korten, kom dessa fram:

Kort nummer ett (orange)

Först om man studerar färgen på kortet så känner man sakral chakrat; Orange energi är väldigt sensuell. Att leva ett liv som styrs av orange färg förvandlar även de mest vardagliga upplevelserna till trevliga stunder. Orange är också förknippat med den mjuka och positiva vårdandet av oss själva som rör oss på vår väg till tillväxt och utveckling.

Bilden förmedlar det allseende ögat med ett skimmer av stjärnor.

Och mantrat förmedlar: Jag litar på att mina kraftfulla avsikter, i kombination med min tro, är tillräckliga för att mina drömmar ska bli min verklighet.

Totalt sett är detta ett mycket kraftigt kort att vi inte ska ge upp våra drömmar och förlita oss på att universum ser till att vi når de, bara vi vågar fortsätta tro.

 

Kort nummer två (vitt)

Kort och gott: Krångla inte till det! Gör mindre och du får mer! Vänta inte på att det ska bli klart, acceptera att det är klart och förvänta dig att ta emot – för du har gjort klart.

 

Kort nummer tre (indigo)

Färgen på kortet är indigo som är färgen för det tredje ögat chakran. Det är en färg av visdom och djup inre kunskap. Indigo öppnar dörren till det gudomliga och det är färgen som förknippas med natten. Det är på natten när våra sinnen blir öppnare och en annan del av oss vaknar. Indigo ger tydlighet i sinnesorganen – din syn, hörsel och känsla. Det är också kopplat till din sjätte sinne – ditt tredje öga. Indigo är även bron mellan himmel och jord, mellan vänster och höger halvklot, samt mellan liv och död. Tillsammans med denna indigoblå natthimmel finns det en massa rosa, vita och turkosa stjärnor som lyser upp himlen och inger ett hopp/tro på att allt är möjligt.

Kortets mantra: att tro på andlig vägledning ger mig säkerheten och friheten att fortsätta drömma, även om jag ännu inte kan se resultatet!

Totalt sett, lita på att mirakel kan ske, även om du inte kan se de just nu.

 

Tänk lite på kaptenen på skeppet, han ser inte sin destination, men han vet att han kommer att nå fram. Förlita dig på din GPS, men glöm inte ställa in den så att du vet vad din destination är. Du vet att du kommer att nå fram!

Känn att du vet, och din destination kommer att visa sig.

 

Är du nyfiken på dina charkas och hur balansen är? Du hittar ett bra chakra test >> om du klickar HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

Vill du förnya garderoben med magiska plagg? Du till fantastiska priser >> Klicka HÄR

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

P.S. Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.