Attraktionslagen, tolkningar

Dagens Kort | Hopp

Och en ny dag kom, med en ny fråga…

Vad vill universum att vi ska tänka på nu?

Som jag skrivit tidigare är det så lätt att se allt svart nu och ge upp hoppet, hoppet om en ljus framtid. Men universum vill INTE att vi ska ge upp vår tro, tron på en ljus framtid och på att allt kommer att ordna sig.

Denna vecka har varit en omvälvande vecka med mycket orosmoln och kraftiga energier.

En av favorit kortlekarna är Daglig guidning från dina änglar

Jag plockade som vanligt tre kort och ett fjärde ville envist komma ur leken.

Dessa fyra uppdagades och det envisa kortet ligger underst.

Vad betyder då dessa kort?

Första kortet – Där vi befinner oss idag: Time to Go / Tid att släppa taget, acceptera att varje ny dag för något nytt med sig och håll inte kvar vid gamla ting. Allt förändras hela tiden och det är hög tid att acceptera att också vi förändras. Ett slut är början på något nytt. Var förväntansfull att något nytt kommer att ske och se allt positivt i förändringarna.

Andra korten:  Det är dags att fråga oss själva: What do you desire/Vad vill vi? Vad är vår önskan? Så snart vi har kommit på vad vi vill ha ut av vår framtid, har den möjlighet att skapas inför oss! Så fundera igenom – vad vill du ha ut av livet? Vad önskar du? Ta nu helgen och fundera, och skriv ner dina önskningar, för nu är universum redo att ge dig det du vill ha!

Tredje kortet: The ocean/ havet. Ett fantastiskt kort! Havet talar till vår själ, helar och lugnar oss. Känn dig omsluten av vattnet och lugnet i havet, i en vaggande rytm. Spendera gärna tid vid havet om du har möjlighet och lyssna på dess lugnade vågbrus. Låt bruset spola bort all oro och finn lugnet inom dig. Alternativt ta ett bad eller en renande dusch för att omsluta dig med renheten.

Fjärde kortet (som absolut ville vara med): Attraktionslagen! Allt du tänker skapar du, du kreerar hela tiden med dina tankar och den högsta gåvan du har fått är din vilja. Du väljer själv dina tankar och kan genom dina val, välja att tänka kärleksfulla tankar för att komma till harmoni med dig själv och din omgivning. Om du inte känner till vad attraktionslagen är, är det nu hög tid att göra det. Det är dags att sluta hoppas och börja TRO! Känn skillnaden i kroppen på när du hoppas och när du tror… märker du att när du tror är du lugn (som havet) och när du hoppas, är det som fjärilar i magen. Med attraktionslagen TROR vi, vi hoppas inte, för då kommer inte dina drömmar att slå in. Välj att våga tro ?.

Vill du lära dig om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

Är du nyfiken på dina charkas och hur balansen är? Du hittar ett bra chakra test >> om du klickar HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.