Attraktionslagen, tolkningar

Dagens kort | Själen

Idag plockade jag åter fram Gabrielle Bernsteins kortlek Super Attractor. Den får mig att hitta mina positiva vibrationer och nu efter en tung vecka som avslutats idag med fullmåne, känns det som att positiviteten behöver frodas!

Man behöver hitta ljusglimtarna!

Vi har ju överösts med virus, börshandel som stoppats och gränser som öppnats, det hela känns minst sagt kaotiskt.

Det är i stunder som dessa man behöver minnas de som lämnat vår jord och förlita sig på de högre makterna, att man vill oss alla väl ?

Så jag frågade korten: Vad behöver vi tänka på nu?

Som vanligt drog jag tre kort…

Första kortet är som vanligt situationen vi befinner oss i och idag fick jag:

När jag lever och agerar från en sinnesstämning med mina andliga guider, kan jag lita på att allt fungerar för mig, även om jag inte vet när eller hur det kommer att hända.. Det är ordagrant vad kortet säger, men hur tolkar man det?

Jag vill säga att vi just nu låter allt som sker utanför vår kropp (läs nyheter m.m.) påverka oss och vår sinnesstämning. Våra guider vill att vi lyssnar inåt och inte utåt.. För när vi lever inifrån och ut, dvs. lyssnar inåt vad vårt högre jag vill säga oss, kan vi lita på att allting kommer att ordna sig. Låt inte rädslan (som faktiskt kommer utifrån) styra ditt liv, utan förlita dig på din insida och lyssna… ”du behöver inte vara rädd”… säger den till dig. För du är aldrig ensam.

 

Andra kortet är:

Förståelsen löser upp alla blockeringar, så att jag kan se mina super attraktionskrafter.

Vi behöver alla inse att vi är skaparen av våra egna liv… Vi kan få allt vi vill, så länge vi bestämmer oss för vad det är vi vill ha och väljer att använda våra attraktionskrafter. Vi behöver förstå att vi skapar vår vardag och genom våra tankar  kan styra våra liv.

 

Tredje kortet blev:

Det sista kortet för vår framtid är grönt, så som hjärtchakrat…  Så fort jag har valt att se ljuset i de mörka hörnen kan jag styra mina krafter till det jag vill ha…

De viktigaste betydelserna eller funktionerna förknippade med hjärtchakrat är: Kärlek till sig själv och andra,
relationer, medkänsla, empati, förlåtelse, acceptans, transformation, förändring, förmåga att sörja och nå fred, medkännande bedömning, centrum för medvetenhet.

Så med andra ord är innebörden i just detta kort att hjälpa oss att se ljuset, även om allt känns mörkt så är vi inte ensamma. Fokusera på vad du vill ha och tänk inte på det du inte vill ha… Behandla dina vänner så som du själv vill bli behandlad, förlåt dina fiender och välj att gå vidare (för vem mår sämst? du eller dina fiender?). Låt oss börja tänka med hjärtat igen ?.

Korten har talat för dagen och vill du också ha en vacker kortlek hittar du den om du klickar >> HÄR.

 

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du kan få den att verka i ditt liv… Kolla in min handbok som du hittar >> här! Du får även ett kapitel gratis!

Är du nyfiken på dina charkas och hur balansen är? Du hittar ett bra chakra test >> om du klickar HÄR

Vill du ställa en fråga? >> Klicka HÄR

 

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Med Kärlek ?,

Gunilla

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.