överflöd
Attraktionslagen, tolkningar

Tolkning | Vecka 34 överflöd

Även om allt som sker i världen just nu kan kännas mörk och med en framtidstro som uteblir… Visar ändå korten ett överflöd… Inte av ondska, utan av ljus ❤️

Jag var bara tvungen att göra en läggning för nästa vecka med min nya kortlek, som kommer (och har blivit) en självklar favorit!

Korten som kom fram idag var följande och inger en tro på överflöd!

Jösses vilka kort! Så fantastiskt positiva ??

Kortet i mitten med överflöd representerar vad vi kan förvänta oss av veckan, när vi har följt de andra sex korten!

Kort 1

Titta uppåt, vänd inte blicken mot det som nyheterna förmedlar… Koppla bort alla dramor som sker och vänd blicken mot ett högre dimension.

Kort 2

Familjen, en återförening och vi möts alla i våra vän cirklar. Familj behöver inte betyda blodsband, utan kan även innefatta alla de vi själva vill ha i vår familj. Betänk att vi alla är ett…

Kort 3

Änglarna spelar nu i snäckhornen och vill att du skall vakna upp. Lyssna inåt och notera vad du hör!

Kort 4

Kärlek… Den största gåvan vi alla har… både att ge och få ❤️. Den ger harmoni i alla våra förhållanden och ett inre lugn.

Kort 5

Healing. Pausa från nyheter och sociala medier under veckan. Gör dig redo att ta emot healingen som nu skickas runt på vår jord. Lugna ner och stressa av.

Kort 6

Klarhet. För att finna klarheten vi alla behöver, måste vi vända oss inåt i vår själva. Vi VET innerst inne vad vi ska göra!

Kort 7 = MÅLET

Guld! Påfyllnings skålen som ger oss överflöd!

Konklusion:

En vecka som vi behöver alla finna lugnet inom oss… Mota bort rädslor!

Ta det lugnt och ha tillit, så kommer guld skålen att fyllas med överflöd!

För att avsluta dagens läggning delar jag här en lugnade vers från James Allen som skrevs 1902. Många av attraktionslagens mästare delar denna. Versen är fritt översatt av mig efter originalet från 1902.

Lugn.

av James Allen

Lugnhet i sinnet är en av de vackraste juvelerna av visdom. 

Det är resultatet av lång och tålmodig ansträngning i självkontroll. 

Dess närvaro är en indikation av visa erfarenheter, och en utomordentlig kunskap om lagar och verksamheten i tankegången. 

En människa blir lugn i den åtgärd som han förstår sig på, som ett tanke utvecklat väsen, för sådan kunskap kräver att andra förstår som ett resultat av tanken och när han utvecklar en rätt förståelse och ser allt tydligare de inre relationerna av saker som orsakas; av orsak och verkan, upphör han med att streta, oroa sig och lura, och är fortsatt klar, fast och lugn. 

Den lugna människan, som har lärt att kontrollera sig själv, vet hur man anpassar sig till andra; och de vördar i sin tur sin andliga styrka och känner att de kan lära av honom och lita på honom. 

Ju lugnare en människa blir, desto större är hans framgång, hans inflytande, hans kraft för att göra gott. 

Även den vanliga näringsidkaren kommer att hitta sitt affärsmässiga välstånd när han utvecklar en större självkontroll och jämlikhet, för människor kommer alltid att föredra att hantera en man vars uppfattning är samma. 

Den starka, lugna mannen är alltid älskad och vördad.

Han är som ett skuggande träd i ett törstig land, eller en skyddande grotta i en storm. 

”Vem älskar inte ett lugnt hjärta, ett behagligt och balanserat liv?

Det spelar ingen roll om det regnar eller solen skiner, eller vilka förändringar som kommer till de som har dessa välsignelser, för de är alltid underbara, fridfulla och lugna. 

Den utsökta balans av karaktär som vi kallar lugn är den sista lektionen av kultur; det är livets blomning, själens frukt. 

Det är dyrbart som visdom, mer att önska än guld – Ja än rent guld. 

Hur obetydlig är enbart pengar som söker i jämförelse med ett fridfullt liv – ett liv som bor i sandens hav under vågorna, bortom stormarnas räckvidd, i detta eviga lugn! ”

”Hur många människor vi vet som surar i sina liv, som förstör allt som är fint och vackert av explosivt temperament, som förstör sin egen karaktär och gör fiendskap! 

Det är en fråga om huruvida den stora majoriteten av människor inte förstör deras liv och missar sin lycka genom brist på självkontroll. 

Hur få människor vi möter i livet som är välbalanserade, som har den utsökta balansen som är karakteristisk för den färdiga karaktären! ” 

Ja, mänskligheten ökar med okontrollerad passion, är stormande med obemärkt sorg, blåses om av ångest och tvivel. 

Endast den vise mannen, bara han vars tankar styrs och renas, gör att vindarna och stormarna i själen lyder honom. 

Snabbt kastade själar, oavsett var du än är, under vilka förhållanden du kan leva, vet detta – i livets hav och på välsignelsens öar, och ditt idealiska solsken väntar på att du kommer. 

Håll dina händer fast på tankens hjälm. I din själs stam lutar sig den befälhavande Mästaren; om Han sover; väck honom ty Självkontroll är styrka  Rätt tanke är förståelse; Lugn är makt.

Säg till ditt hjärta : Frid stanna kvar!

Du hittar också ett bra inlägg om attraktionslagen, som nu mer än någonsin kan hjälpa dig… Du hittar inlägget när du klickar >> HÄR.

Med Kärlek ?,

Tack för att du har valt att läsa mina insikter idag, fler följer…

Gunilla

P.S.

Just nu kan du fynda hemliga lådor med designkläder! Läs mer genom att klicka >> HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.